DomovPriljubljene (0)Moj računKošaricaNa blagajno
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.

Avtomatski odzračevalni lonček Flamco Flexvent 1/2

0 mnenj
Proizvajalec: Flamco
Šifra: FL8900
Razpoložljivost: 1 - 2 dni
Cena: 13,77€ Brez DDV: 11,29€
V košarico
Med priljubljene
V primerjavo

Avtomatski ravni odzračevalni lončki Flamco Flexvent učinkovito odstranjujejo zrak iz ogrevalnih ali hladilnih sistemov. Zrak, ki se v njih nabira lahko povzroča korozijo in zmanjšuje prenos toplote ali hlada. Odzračevalne lončke vgradimo na mesta, ki so zbirališča zraka.

Ustrezno odzračevanje in odstranjevanje nečistoč iz centralnih ogrevalnih sistemov podaljša življensko dobo celotni inštalaciji kot tudi posameznim komponentam.

Kakovost izdelkov Flamco je rezultat petdeset letnega znanja in izkušenj. Izdelki Flamco so izdelani v skladu evropskimi smernicami in nosijo CE oznako.  Odlikuje jih visoka zanesljivost delovanja in dolga življenska doba.

Ko se v odzračevalnem lončku Flexfast ujame zadosti zraka se vgrajeni plovec spusti in odpre izpustni ventil za zrak. Nato se zrak izloči in plovec se ponovno dvigne in zapre izpustni ventil.

Odzračevalni lončki Flexfast so izdelani so iz medenine. Opremljeni so z zapornim ventilom, kar omogoča menjavo in čiščenje brez izpuščanja vode ali padca tlaka. Zaradi svojih dimenzij so enostavni za vgradnjo v kakršnokoli inštalacijo. Relativno velika zračna blazina na vrhu vsakega Flexvent odzračevalnega lončka varuje sedalo ventila pred kontaminacijo, kar zagotavlja, da ne poplavljajo. Vsi odzračevalni lončki Flamco Flexvent so tovarniško testirani.

TEHNIČNI PODATKI:

  • Maks. delovni tlak: 10 bar.
  • Maks. delovna temperatura: 120  °C.

Slike so simbolične.

 

Odzračevanje in odstranjevanje nečistoč
Premer 30 mm
Višina 80 mm
Zaporni ventil da
Priključek R 1/2" M