DomovPriljubljene (0)Moj računKošaricaNa blagajno
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.

Flamco Flamcovent CLEAN SMART

0 mnenj
Proizvajalec: Flamco
Šifra: NADFL3004
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: od 124,81€ Brez DDV: 102,30€

Možnosti

* Izberite dimenzijo:

V košarico
Med priljubljene
V primerjavo

Voda sistemov za ogrevanje in hlajenje je vedno polna delcev nečistoč. Nečistoče se nabirajo in povzročajo razne blokade. Filtri v tem primeru niso

učinkoviti, saj ne ujamejo manjših delcev, zaradi mulja se pogosto mašijo in jih je pogosto potrebno menjati ali čistiti. Predvsem primerni za sisteme, ki imajo vgrajene železne cevi in frekvenčne in ali toplotne črpalke. 

Prisotnost zraka in nečistoč, v sistemih, povzroča težave, kot so nepotrebne napake, dodatna obraba ali hrup, itd, ki posledično lahko vodijo do motenj v delovanju, zmanjšujejo prenos toplote in zmogljivost črpalk.

 

Posledica: Večja poraba energije in nezanesljiv sistem. Nekaj česar si ne želi nihče.

Kompaktnejši, lažji, bolj čist in bolj učinkovit

Novi Flamcovent Clean SMART odzračevalni lončki so resnično pametni izdelki v vseh pogledih. In tako kot vsi ostali izdelki Flamco so tudi ti inovativni in učinkoviti. Njihova zasnova omogoča optimalno delovanje. Lahko rečemo, da Flamcovent Clean SMART predstavlja nov standard v čiščenju ogrevalnih ali hladilnih sistemov. 

Flamco ima odgovor
SMART odzračevalni lončki odstranjujejo tudi najmanjše delce nečistoč. Za njihovo delovanje skoraj ni potrebnega vzdrževanja, njihov pretočni upor pa je izjemno nizek. 


Glavne prednosti

  • 60% boljša učinkovitost v primerjavi z običajnimi napravami za odstranjevanje nečistoč. 
  • Primerni za temperature do 120 °C.
  • Primerni za delovne tlake do maksimalno 10 bar.
  • Unikatne hitrosti pretokov, do 3 m/s.
  • Lahko uporabimo s cevmi iz kakršnega koli materiala. 
  • Kompaktnih dimenzij, lahek. 
  • Izjemno nizek pretočni upor in nizka izguba energije. 
  • Ponavjajoča učinkovitost skozi celotno življensko dobo. 

Funkcija dvojne hitrosti pretoka
Funkcija dvojne hitrosti pretoka zagotavlja učinkovito odstranjevanje nečistoč in odzračevanje. Prva funkcija je dosežena z ločevalnim elementom, vgrajenim v ohišje, na poti vodnega toka skozi enoto. Kontaminirana voda je preusmerjena skozi ločevalni element. Sekundarni učinek je pridobljen s kombinacijo povečanega povratnega toka čiste vode iz nasprotnega toka nazaj v glavni pretok. Kar povrzroči, da se mikro mehurčki premaknejo na stranski del ohišja in v posodo plenuma, kjer so odstranjeni.

60% boljša učinkovitost. 
Flamco Smart je 60% bolj učinkovit od običajnih odzračevalnih lončkov. Hkrati je njegov pretočni upor zelo nizek. S tem se izognemo obrabe črpalk centralnega ogrevalnega sistema in zmanjšamo stroške energije. 

Fleksibilni sestav
Pomembna značilnost najmodernejše generacije odzračevalcev je, da jih lahko vgradimo v celo vrsto ogrevalnih in hladilnih sistemov. Kompaktne dimenzije FlamcoClean SMART izdelkov omogočajo vgradnjo tudi tam, kjer je prostor omejen. 

Nizki stroški vzdrževanja
Nizki stroški vzdrževanja predstavljajo veliko prednost. Izboljšana tehnologija zagotavlja podaljšane interval med potrebnim vzdrževanjem. Možna je postavitev nalepke, ki prikazuje datum zadnjega vzdrževalnega dela. 

​Vgradnja
Odvisno od primarne funkcije (odstranjevalec nečistoč ali zraka ali kombinacija obeh) so naprave lahko vgrajene na več načinov. Izdelek namestite na povratno linijo, v primeru, da je odstranjevanje nečistoč njegova primarna funkcija.