DomovPriljubljene (0)Moj računKošaricaNa blagajno
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.

Postopek naročanja

Postopek naročanja v spletni prodajalni "www.heatingpoint.eu" je enostaven in uporabniku prijazen. Zaključite ga v šestih preprostih korakih:

Korak 1: Možnosti nakupa 
V kolikor Vam je artikel v spletni prodajalni všeč in ga želite kupiti, enostavno kliknete gumb »V košarico« ob artiklu. Odpre se Vam okno z vsebino košarice, kjer lahko izbrani izdelek (ali izdelke, če ste jih že izbrali več) odstranite iz košarice (X) ali spremenite količino nakupa posameznega izdelka (»posodobi«). Pod izdelki v košarici se nahaja polje, kjer imate možnost izračuna stroškov za dostavo artiklov, kateri so trenutno v vaši košarici. Pod tem poljem pa se nahajata gumba »Nadaljuj z nakupovanjem«, ki vam omogoča dodajanje novih artiklov iz spletne prodajalne v košarico in gumb »Na blagajno«, s katerim zaključite nakup. Le ta nas usmeri na polje »Naslov plačnika«.
 
Pomembno: pri izbranih artiklih so cene z že vključenim DDV!
 
Korak 2: Naslov plačnika
Privzet naslov plačnika izhaja iz registracijskih podatkov, po potrebi pa ga lahko v tej fazi spremenite! Z gumbom »Nadaljuj« se pomaknete na naslednji korak, kjer določite podrobnosti dostave.
 
Korak 3: Podrobnosti dostave
Izbirate lahko naslov dostave. Privzet naslov dostave izhaja iz registracijskih podatkov, po potrebi pa ga lahko tudi v tej fazi lahko spremenite! 
 
Korak 4: Način dostave 
Naročeno blago v spletni prodajalni vam dostavimo na izbrani naslov. Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Stroški dostave so jasno razvidni pred potrditvijo naročila in se obračunajo glede na dejansko bruto težo naročenih artiklov.
 
Korak 5: Način plačila
- Plačilo preko spletne banke oziroma po predračunu
- Plačilo po povzetju
- Plačilo preko PayPal sistema
 
Pomembno: Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Pošta Slovenije vam pri izbiri načina plačila po povzetju zaračunava še provizijo na plačilo po svojem veljavnem ceniku, katera ni všteta v stroške dostave (približno 0,72 € z DDV). 
 
Korak 6: Potrditev naročila
Še enkrat lahko preverite vsebino košarice in ustreznost cen in se po potrebi z gumbom »spremeni« (na desni strani posamezne vrstice koraka), vrnete na posamezni korak, ki ste ga izvajali v fazi kreiranja internetnega naročila in spremenite želene podatke!
 
Po preverbi podatkov z gumbom »Potrdi naročilo« potrdite naročilo izbranih artiklov. Na naslednjem ekranu prejmete obvestilo, da ste naročilo uspešno oddali in da je naročilo uspešno sprejeto. Kadarkoli v fazi internetnega nakupa lahko prekinete z nakupom. Če potrebujete kakršnekoli dodatne informacije glede naročila artiklov v spletni prodajalni pokličite 01 24 25 583 ali pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@heatingpoint.eu!
 
Po uspešni oddaji naročila vam spletna prodajalna www.heatingpoint.eu samodejno "generira ponudbo/predračun" in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabniški podatki) na vaš e-mail, ki ste ga posredoval ob prijavi.