DomovPriljubljene (0)Moj računKošaricaNa blagajno
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.

Dobava in način plačila

Za izdelke na zalogi je dobava blaga en (1) delovni dan za naročila, ki so oddana do 13.00 ure. V ostalih primerih pa od 2 do 10 delovnih dni, razen v primerih, kjer je to posebej navedeno s statusom dobave. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, je dobavni rok do 21 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu. 
 
Podatek zaloga pomeni, da je želeni artikel na zalogi v skladišču na sedežu podjetja ali pri katerem izmed dobaviteljev v Sloveniji. Podatek se praviloma osvežuje en-krat dnevno. V primeru zakasnelih dobav, se Vam opravičujemo. V kolikor je informacija o možni dobavi napačna, nikakor ne gre za zavajanje kupcev, pač pa za željo, da Vam želeno blago zagotovimo v najkrajšem možnem času (podatek o dobavi se nanaša na trenutne informacije, ki jih imamo o artiklih).
 
Strošek dostave blaga z odkupnino se obračuna glede na končno težo vseh naročenih izdelkov, znesek in izbrano možnost dostave v postopku naročila. Vsi stroški so jasno navedeni pred potrditvijo naročila s strani kupca in na računu.
 
  • Načini plačila
Po povzetju (samo za dostavo po Sloveniji): plačilo z gotovino ob prevzemu naročenih izdelkov na izbranem naslovu. Pošta Slovenije vam pri plačilu po povzetju po svojem veljavnem ceniku zaračunava še provizijo na plačilo (približno 0,72 € z DDV).
 
Predračun ali preko spletne banke: plačilo po predračunu, ki ga podjetje izda ob naročilu kupca. Blago se odpremi šele po prilivu sredstev na transakcijski račun podjetja in se ne izdaja ob poslanem potrdilu kupca o izvedenem plačilu! Kupec pri plačilu po predračunu nima dodatnih poštnih stroškov provizije.
 
Plačilo preko PayPal sistema.